uFeel.me
ГРЕШНИЦА
Автор: hristina,  12 януари 2009 г. в 14:02 ч.
прочити: 459

ГРЕШНА СЪМ БИЛА, КАЗВАТ!
С БЕЗРАЗЛИЧИЕ - НАКАЗВАТ!
КАК НИКОЙ НЕ МЕ ПОПИТА
С КАКВИ ЧУВСТВА СЪМ ПРОПИТА?



-КОЙ СИ, ЗА ДА МЕ СЪДИШ ТИ?
-КОЙ СИ, Я ПРЕСТАНИ?!
ДА НЕ БИ ДА СИ СЪДИЯ,
ДА НЕ БИ ДА НЕ СЪМ И АЗ ЧОВЕК НА СВЕТА?

НЯМАМ ЛИ ПРАВО ДА ЖИВЕЯ,
НЯМАМ ЛИ ПРАВО И АЗ ДА КОПНЕЯ?
ИСКАМ ПРОСТО ДА ПРАВЯ ТОВА
И ДА СЕ ИЗПРАВЯ ПАК НА КРАКА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me