uFeel.me
Френския пого-отбор
Автор: Кристо,  31 януари 2009 г. в 01:15 ч.
прочити: 190

Понякога, в опитите си за справедливост,
аз поставям другите - далече над мен.
А друг път - поради своята вежливост,
дори умът ми става кристално замъглен.

Но недей пак,
знам, защо не се разбирам -
аз винаги всичко подозирам
и виждам само желания за спор.
Ако искам
винаги ще продължавам,
дори няма да се предавам,
почти като френския пого-отбор.

Понякога, когато търся свобода,
истински се боря с всички сили.
И не разкривам всичко това,
ако и другите не биха го разкрили.

И аз откривам, колко много не знам,
виждам как инатът да напредвам властва.
Дори и ако малкият гняв тук е сам,
и избягали са от мен всички страсти...

Но недей пак,
знам, защо не се разбирам -
аз винаги всичко подозирам
и виждам само желания за спор.
Ако искам
винаги ще продължавам,
дори няма да се предавам,
почти като френския пого-отбор.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me