uFeel.me
Едно разбито сърце
Автор: belonoga,  22 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 488

Сърцето ми е тъй разбито -

Пълно с болка и тъга!

Сърцето ми е толкоз свито -

от тази самота!

Сърцето все за теб ме пита -

къде си ти сега!?

Защо така рани го и остави в самота?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me