uFeel.me
Добро утро!
Автор: vesselin,  20 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 4393

 Поредно утро в бляскави доспехи

се спуска бавно, нежно над града

а Слънчо сякаш вечно ще ни свети

за да ни пее песен с лъч от светлина.

Събужда се живота със сърцата

за следващ пир, душевна красота

и лебедът танцува със  децата

във своя опит да даряват топлина.

 Пореден ден отново запламтява

в усмивка на любима към любим

а стъпките им сякаш засияват

след сливане на двама във един.

Шумът избухва като топла рима

възпяваща красивото във нас

и всеки страх във вчера си отива

в забравата на миналия час.

Поредно утро с бляскави доспехи

пристига  бавно ,сред магичен свят

на принцове и техните принцеси

които нежни думи ,тихо си шептят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me