uFeel.me
До тази в огледалото
Автор: Evanescence,  29 януари 2009 г. в 13:55 ч.
прочити: 398

Ей, момиче, погледни се,
виж се на какво приличаш
с тези сенки под очите.
И как лошо се обличаш!

Хей, бездомнице, поспри се!
Пак ли тичаш недоспала?
Хей, клошарке, почини си!
Безпризорна пътна хала...

Ей, безименната, чуй ме,
ще се блъснеш във стена.
Като паднеш ще се чудиш
няма ли да станеш пак.

Хей, безлична, овладей се,
ще получиш чакан знак.
Чак тогава безпокой се,
лутай се от мрак до мрак.

Ей, девойке, осъзнай се,
стига съществува в страх,
стига чуди, колеба се -
няма връщане назад.

Хей, грешнице в огледало,
сваляй тези очила,
събуди сърце заспало,
с хъс хвърли се към света.

Чува ли ме тя, кажи ми,
тази, бледата отсреща.
Мойте нежно-строги рими
само във съня си среща.

Мила моя беззащитна,
стига кри ме в тъмнина.
Позволи ми да политна!
Подпис: твоята душа...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me