uFeel.me
Демонстрирай
Автор: Кристо,  28 януари 2009 г. в 01:28 ч.
прочити: 164

Демонстрирай своите чувства,
както всеки ден светлината
показва своето завръщане тук.
И дори да я няма дъгата,
все ще се намери някой друг,
който да свети изкуствено.

Демонстрирай своите мисли,
когато вятъра показва посока,
и насочва погледа ти натам.
Когато не намирам пътя отново,
когато сред всички съм сам,
винаги намирам цялата истина.

Демонстрирай своята сила,
както морето ни удря с вълни
и показва как го боли вечно.
А когато чувствата са сами,
търпят и студено, и горещо,
откриваш и водата красива...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me