uFeel.me
Без баща
Автор: carol94,  17 март 2011 г. в 16:55 ч.
прочити: 337
1.Останахме ние без баща.. 
   В сърцето си крием болката... 
   Болката от липсата на,
   онзи който ни е сътворил....  

2.Онзи, който ни остави, 
   да се борим сами със света.. 
   Онзи, който ни остави 
   без подкрепа и бащина обич... 

3.Опознахме болката от малки.. 
   Осъзнахме що е да си без баща.. 
   Но в сърцето ни до днес се 
   крие болката от загубата на нашият баща...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me