uFeel.me
Бъдещите пиксели
Автор: Кристо,  5 декември 2010 г. в 03:09 ч.
прочити: 319
За виждане напред - не знам,
какво ще се случи с нас?
Бъдещите пиксели вече са там
и няма да се измъкнем от тях.

Дали ще са бъдещи разговори,
набиране на клавиши, бутони?
Нашите думи - бинарни кодове,
но никога тъй монотонни...

Или снимки със двама ни,
хиляди точки, хиляди моменти?
Бъдещите пиксели ли са драмите,
които ще ни свързват временно?

Размяна на емоции в картинки,
каквото сме скрили зад тях,
докато ти предпочиташ добрите,
аз залагам на злоба и страх!

Достатъчна координация там,
да превърнем топъл този мраз!
За виждане напред - не знам,
какво би се случило с нас!

Бъдещи настроения, прикрити,
които няма да ми споделиш -
бъдещите ни пиксели в дните,
в които е по-добре да мълчиш...

А като трябва да остана сам,
няма да се връщам толкова плах!
Бъдещите пиксели са вече там
и няма да се измъкнем от тях!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me