uFeel.me
Ангел
Автор: Belieber,  18 ноември 2011 г. в 17:19 ч.
прочити: 328
Ти си ярката светлина, 
във моята душа,.. ти,
ти  преобърна живота ми за миг.

Страх ме е от това чувство във мен...
ти разпиля всички дни по небето ми.

Вярваш ли, че можем страховете да превърнем
във мечти аз и ти...?
Ангел  във мен, пътя ми огрява,
ангел си ти не вярваш ли?
Любовта ти го доказа...!
ТИ СИ МОЯТ АНГЕЛ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me