uFeel.me
Ако беше...
Автор: Belieber,  22 октомври 2011 г. в 21:56 ч.
прочити: 304
Ако всичко беше толкова лесно, 
всичките си мечти щях да осъществя... 
толкова трудно е сега, не знам накъде да вървя,
толкова много неща заблуждават моята душа...
със тебе искам да летя макар за час да е това.  
Искам толкова много неща...

Де да беше всичко лесно...
с крила щях да летя и да крещя и крещя...
безбройните твои имена във нощта...
във името на любовта... във небето звездите щях да събера ..
само ако беше лесно, но не е, просто трябва да живеем така,
колкото и трудно да е това...!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me