uFeel.me
美しさ(Красота)
Автор: vesselin,  22 май 2010 г. в 09:26 ч.
прочити: 638
Красотата я има за всички,
отворете очи за света,
всички вие сте приказни птички,
полетели към свойта душа!

Отворете сърцата си – камък,
разтопете със сълзи страха
и от него създайте си пламък,
за да стоплите свойте лица!

Разтопете се, сякаш ви няма,
осветете се с жива вода
от ръката на своята вяра
и открийте щастливи мига!

Осветете се, всичко е празно,
няма болка щом няма живот,
но дори тъй не е маловажно
да обичаш без цел като Бог!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me