uFeel.me
обича. . .
Автор: balada,  21 декември 2012 г. в 07:37 ч.
прочити: 235
Обича черните си блузи -
твърди, че ще ги носи вечно.
Вън смерчове издуват бузи
и вкаменяват всяка течност.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me