uFeel.me
кристално
Автор: Laska,  30 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 534
нощ
гора
без вятър
дърветата не шепнат
със листа
няма ги
осиротели
клонките сълзят
от мъгла
луна
огромно стъклено
око
студено
нямо
кристална тишина

под ледена корица
мъничко поточе
неуморно ромоли

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me