uFeel.me
Зимно море
Автор: Nanita,  15 октомври 2011 г. в 17:53 ч.
прочити: 202
Застудя. Морето заплака
и небето протегнало длани зави го,
отиде си лятото, бавно, полека
запуснати остави пясъчни дюни.

И слънцето есенно сякаш изстина,
усмивката му жарка угасна в простора,
вълните в морето насталгично запяха,
идеше зима, идеше поредната зима.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me