uFeel.me
Зимен пламък
Автор: Irelly,  13 януари 2009 г. в 19:48 ч.
прочити: 304


Когато зимно слънце се пробужда
и спуска се в ладия денят,
ту блика светлина в зла надежда,
ту гасне жар в преспи от тъга.

Очите ми - угаснали вулкани
откривай в овъглено огледало.
Търси ръцете ми в настръхналите клони,
където в скрежа времето е спряло.

Пропуква се Зората като мак в жарава.
Ридае в ледения ритъм утринта корава.
Когато уловиш в преспите една искрица,
ще полетиш към пламъка с криле на птица!






































    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me