uFeel.me
Зима на село
Автор: chergligan,  7 март 2013 г. в 13:07 ч.
прочити: 293

На Зинка

 

Изсипа небосклона ситен сняг

и той покри изгнилите листа,

и всичко заблестя от чистота,

и стана светъл вечерния мрак.

 

А къщиците – лодки до брега

на бялото, утихнало море -

извиват дим към зимното небе

и като ласка сипе се снега..

 

К.Костадинов

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me