uFeel.me
Земен блясък
Автор: Cveteto,  3 февруари 2009 г. в 20:01 ч.
прочити: 374

Сякаш се е облякла за празник

с прекрасните си нови одежди,

Земята се е покрила с блясък,

който на зимното слънце трепти.

 

Сякаш от небето са слезли

всичките негови звезди

и по роклята й полепнали

наоколо пръскат хиляди искри.

 

И навалели от мъглата,

малките капчици роса

греят в утринната светлина

с уникална неземна красота.

 

Цветанка Тупанска

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me