uFeel.me
Залезът
Автор: DENI__,  17 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 701
Слънцето залязва,
денят е в своя край.
Лъчите облаци прорязват,
погледай този рай!

Смрачава се. лъчите,
останали тъй малко
пронизват ти косите,
усмихват ти се сладко.

А те, лъчите златни
огряват цялата земя.
Напомнят ти за дните най-приятни
и карат те да бъдеш все засмян.

Изчезнаха лъчите най-горещи,
изчезват във безкрайнасамота.
Изчезва в тъмотата всяко нещо:
загубва се във мрака на нощта...




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me