uFeel.me
За теб, море...
Автор: zlati_ival,  29 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 619

Дочаках ласките ти, шеметно море,
потъвайки на пясъка в лъчите,
а волността на южни ветрове
танцуваше със бялото в косите.

Пулсирах с пулса ти, обичано море,
изопната и няма, безвъпросна,
а плясъка на птичите криле
събираше ме в детска непорочност.

Бушувах със стихията ти, море,
стихия, ураганна и пенлива,
но топлото на сини брегове
потърси ме със живата си сила.

И тръгвам пак към себе си, море...
Почакай, миг да тръгна... те прегръщам...
Примамливото в морски гласове
отново бездиханна ще ме връща...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me