uFeel.me
ЗВЕЗДИЧКА
Автор: galenavyrbeva,  21 февруари 2012 г. в 12:15 ч.
прочити: 228

 

Днес твоята звезда изгря в небето

като Вечерница, окъпана във блясък.

С най-топла ласка вля се във сърцето,

сграби сила като шепа морски пясък!

 

На вятърни криле ще полетиш,

света със парещ поглед ще погалиш.

В сълзи от радост днес ще се родиш,

и с нежна песен огън ще запалиш.

 

Тогаз ще разбереш, че си е струвало

всеки миг упорство в труден час.

На детето в теб, с игрите нелудувало,

 пропуснало съня от книжна страст.

 

Звездичке, ти се бори неуморно,

цел и път постигна твоят блян!

Успехът не е дума илюзорна,

в духа на твоя пристан най-желан!

 

21.02.2012 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me