uFeel.me
Желание
Автор: valch,  5 август 2011 г. в 20:50 ч.
прочити: 276

 

 

Лятото е тръгнало на юг,

протегнало е топли длани,

и само гълъбите тук -

остават листи разпиляни.

 

Отивай си, щастливо лято,

препускай с пясъчни коне,

но в колесницата от злато,

веднъж вземи и мен поне.

 

Илия Вълчев

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me