uFeel.me
Юли
Автор: nella_gold,  19 юли 2011 г. в 08:15 ч.
прочити: 294
Жежко утро - със дъх на море.
Нежен бриз със косите играе.
Юлски полъх, със привкус на мед.
И немирни, и щури – вълните.

Слънце пали в очите любов,
а чадърите – приказни птици.
Бряг – небрежно свенлив,
но немирни и щури – вълните...

Юлско утро, със полъх на теб -
незалязващо слънце през юли...
Да разпали отново у мен
жежки страсти. И сини лагуни...

Юлски ден – тюркоазено-син.
Необята с очите се слива.
Слънчев лъч ме погали, смутен.
И немирни, в нозете вълни се разбиват....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me