uFeel.me
Вятърни пакости
Автор: kleopatrasv,  22 юни 2011 г. в 09:34 ч.
прочити: 223
Издухал силно тишината
и пуснал ехото зад нейния гръб -
... вятърът примамил е мрачината
до следващия сблъсък в съдбовен кръг.

А светлината примигва жално в мрака,
разпъната от него на кръст,
за да не покаже следата
и за да не стигне високия връх.

Повярвал ли е той истински в добротата
или пак е заел поза нащрек?
Довеял много мъка от далечината
накрая подсвирна й пръв.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me