uFeel.me
Вярвам в чудеса
Автор: eclipse,  8 февруари 2009 г. в 11:25 ч.
прочити: 265

Тази сутрин от прозорчето на моята стая
погледнах и видях
целия град.
Цялата хорска нищета и тъга,
всеки тича уморен и бяга,
да не закъснее
да не изтърве поредния
минаваш автобус.
Поглеждам пак през същото това прозорче
и виждам малките разплакани деца,
които лека полека извървяват първите
си няколко невинни крачки.
През това прозорче виждам света.
Голям,
Страшен,
Наивен и прозрачен.
През прозореца на моята душа обаче не е така
защото аз,
все още вярвам в чудеса.

 

2008г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me