uFeel.me
Всичко красиво умира в забрава...
Автор: womanly,  2 декември 2010 г. в 14:54 ч.
прочити: 425
Гръм и мълнии разцепват небето,
демони задъхани в мрака свистят...
Ветрове и бури вият свирепо,
зловещи викове – навсякъде ехтят...

Разлюляват се дърветата в гората,
дъжд пороен - започва да вали...
Листа от клоните падат на земята,
покосени - от смъртоносни стрели...

Мръзнат, вехнат от студ и цветята,
в лепкавата кал – оставят бледи следи...
В леден плащ обвити от мъглата,
настъпва край - на светлите им дни...

Всичко красиво - умира в забрава,
вкочанено от студ и горчива тъга...
В черната Земя - дълбоко заровено остава,
изгубвайки завинаги – своята свобода...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me