uFeel.me
Вълшебница
Автор: Jullie,  21 март 2011 г. в 10:57 ч.
прочити: 573
Из дългите мисли на Мечо Пух:

\"А единствената причина да си пчела  –

доколкото знам –  е да правиш мед!\"

                          

Просторът син внезапно притъмня.

Отново заръмя в гората тихо,

а работливката с намокрени крилца,        

угрижено потърси място скрито.

 

Разплакано, завит със влажен шал,

надникна с плахо вирната главица -

напъпил цвят, под ябълково-розов воал,

загледа любопитно крехката светица.

 

Ветрец погали клонките игриво.

Протегна се усмихнато дъгата.

Под слънчевата ласка, закачливо,

зажужука златокрилата в гората.

 

От лепкави полени, лист по лист,

вълшебницата носи фин нектар.

Ще сътвори блажен, кристално чист,

лечебен еликсир - божествен дар.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me