uFeel.me
ВЗЕМИ ЗА КЪСМЕТ
Автор: fenix,  8 декември 2012 г. в 10:19 ч.
прочити: 291
Красива е зимата в своя кожух!
Омайва те! Става ти леко...
Покрила земята със приказен пух,
отнася ума на далеко...

Града е притихнал и диша едва.
Лулите спокойно си пушат...
Прекрасна идилия, каква красота!
Врабчета в стрехите се гушат.

Пътеката малка покрита със сняг.
В гората е бяла магия...
В снега всяка твар отбелязала крак.
Шарен свят е! Една бъркотия...

В камината съчките спретнали бал,
танцуват, макар за последно!
Ухае на чай... евкалипт и сандал
и става ти някак си ведро...

Ех, спомени мои от приказни дни.
В ума си рисувам картини.
Желаеш картина? Ела си вземи!
За късмет и прекрасни години!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me