uFeel.me
ВОДОПАДИТЕ НА КРУШУНА
Автор: Kubrat,  11 юли 2013 г. в 17:03 ч.
прочити: 384
Каква красота!

Божествена и неповторима!

Какво приказно видение!

Гледаш и не вярваш!

За поета – дръзновение!

Изкачваш се нагоре, нагоре!

И виждаш сякаш рая!

Светлина и пръски от елмаз!

Гледаш и мечтаеш вдъхновено!

Чуваш грохота на водопада!

Къде има такава красота?

Не зная! Не зная!

Всичко това от Бог е сътворено!

Векове от водата променено!

Гордея се със моята Родина!

Кътче от рая на Земята!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me