uFeel.me
В сърцето ми пристигна пролетта
Автор: miri,  11 април 2011 г. в 18:46 ч.
прочити: 431
Първият порив на вятъра
като въздишка
мина край мен.
Тихо стана и тъмно
като болка
от порив ранен.

Затуптяха капки дъждовни
по зелената крехка трева.
Тези минути- за мене съдбовни
разтвориха мойта душа.

 И някак неусетно и леко
горчилката от нея изплува.
С очите си взрях се далеко,
а вятърът спря да лудува.

И дъждът поутихна. И даже
съвсем, съвсем намаля.
Замириса въздухът влажен
с дъх на пролетни ранни цветя.

Стоях онемяла. По мене
се стичаха капки роса.
И благодарих за този дар безценен
-в сърцето ми пристигна пролетта
!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me