uFeel.me
В ПОЛИТЕ НА РОДОПИТЕ
Автор: dadi281,  28 май 2011 г. в 16:16 ч.
прочити: 319
Красива е Родопа планина,
щом пролетта нахлупи 
златоткана шапка,
а там, където среща се със Странджа,
напомня на зелена приказка,
с ухание на мащерка и риган.
Ридове заоблени като моминска гръд,
поляни преливащи във жълто и лила
и блестящите води на Арда,
като блестяща лента 
в изумрудено и синьо.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me