uFeel.me
Усмихната пролет
Автор: smile1,  9 март 2011 г. в 21:19 ч.
прочити: 480
Защо ли се бавиш, усмихната пролет,
дяволито зад хълма надничаш напук,
и ето зад слънцето, облаци пори
ятото щъркели пристигнало тук.
В морето оглежда се слънчице палаво,
закачливо наднича зад облака син,
сякаш детенце пакост направило,
скрито виновно зад стария скрин.
Аз чакам да дойдеш отново усмихната,
с усмивка на влюбено, младо момче,
с чар на девойка нежно притихнала,
с чуруликане весело на сиво врабче.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me