uFeel.me
УХАЕ НА ПРОЛЕТИ
Автор: rozalin,  28 март 2009 г. в 20:48 ч.
прочити: 341
Разцъфнаха макове и неродени треви.
По пътя пътувам със трепети.
Твоя ден целунах със стих
и потънах, потънах във нощите...

Разцъфнаха люляци и птица запя...
Реката пенлива докосна ни...
Моя ден, твоята душа-
и ухае, ухае на пролети...

Разпръснах звуци в нова дъга...
Дъждът поръси ни с песните...
Сълзите се сляха в целувка една,
ах, копнея те, копнея те още...


28.03.2009г.
Галина Москова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me