uFeel.me
Тъгува
Автор: Laska,  4 февруари 2012 г. в 20:48 ч.
прочити: 318

Залезът се мъчи
в чаша пурпур да налее
и с морето да я сподели,
но то самотно,
разсърдено бучи -
тъгува
за белите си чайки-ноти,
по които бризът пее
лятна серенада,
а вълните      
на пръсти се изправят
за да флиртуват с тях.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me