uFeel.me
Цветно, но с повече лятно синьо
Автор: mag_alisa,  17 юни 2009 г. в 15:05 ч.
прочити: 253
... след всичкото бяло
разсипано безразсъдно 
но от сърце
в зимата
свършил боята за фон...

... останало премного
лятно синьо
колкото за едно
цяло небе
и една 
по-тъмна индигова нощ
но без звезди...

... още есента 
изрисувал златножълтото
и сега го събира
от прашец на пчели...

... а дъждът е
с цвят на невидимост
и много мокър...

... и е така красиво
в мислите на художника...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me