uFeel.me
Специален поздрав за jina и за всички хора, които са далеч от морето
Автор: rad,  21 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 427
Морска сватба

Тази нощ ще направя магия.
В черен огън ще сложа гърнето,
ще забъркам вълшебното биле,
ще посипя със него небето.

Сред нестихващ, блестящ лунопад,
ще се гмурнат в морето звездите.
Ще се слеят със Млечният път,
във целувка пенлива вълните.

Уморената бездна ще светне,
от милиардите бисерни миди.
Вятър седнал на тихия бряг,
Раковинна соната ще свири...

На Нептун укротила гнева,
със корали червени в косите,
нежно в скута му ще се стая,
...и ще бъдат зелени очите.

Тази нощ ще направя магия.
Звезден огън ще паля в сърцето.
Ще вплета във душата стихия...
За невеста ме иска морето!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me