uFeel.me
След дъжд
Автор: Laska,  15 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 663
(детска миниатюра)


Спря дъждът,
Слънчо се засмя,
птиченце запя.

В тревичката нещо шуми –
охлювче пълзи…


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me