uFeel.me
Скачам
Автор: misteriaxtrasa,  25 октомври 2011 г. в 15:26 ч.
прочити: 220
Посветено: На мига, в който не можех да ходя, но полетях! Високо!

Ето ме приятел, скачам...
Краката ми са свободни...
Политам пак на долу, долу..
Моля се да остана там..
Чувството е блясък в очите ми..

Изкачих се на горе като птица..
Кракът ми запечатан... обвивката напусна..
Вятърът духа в косата ми кафява..
Пея, викам - живея,дишам...
Чуват те отдолу молиш...

Зората посрещнах... Слънцето..
Водата ме обгърна нежно...
Дървото ме изстрелва на горе..
Луната ме гледа с любов...
Полетях, Господи Полетях!

Ето,ме на земята спряла вече...
Хората мислеща ме за луда...
Мечтаещи за моят поглед от горе..
Боже завърнах се от високото..
Слязох за да видя всичко...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me