uFeel.me
Сезони
Автор: janker,  24 март 2011 г. в 15:00 ч.
прочити: 355
Идва пролет,
духат ветрове,
дъждове валят.
Поникват треви,
жълтурчето цъфти,
ухае на пролетни цветя.
Пеят птички,
жужат пчелички.

Идва лято,
топли и слънчеви дни,
смях и радост предстои.
С апарат в ръка,
с раница на гърба.
Иди на море,
иди на планина,
нови приятели, нова любов.
Веселие и смях,
с нови сили и енергия,
златна есен предстои.

Идва есен, чудна и красива,
капят листата,
шарени черги постели.
Скриха се треви и цветя.
Заглъхнаха птички и пчели,
защото зимата предстои.

Идва зима,
сняг вали - пухкав и студен,
тъмни нощи и мъгли.
Весели деца,
снежни топчета творят.
Замръзнали улици,
измръзнали хора.
Студове безкрайни,
сезони различни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me