uFeel.me
Самотен пилигрим
Автор: plami_6,  11 юли 2011 г. в 16:03 ч.
прочити: 219
Небето просветлява, но се мръщи -
прозява се с финес през криви пръсти,
целува върховете на елите,
намята леден огън сред мъглите.

Сломен от горест бърза облак перест.
С невиждащи очи за тази прелест
бленува и несвестен, щур блуждае...
В простора пламнал за любов мечтае.

В предверието на света заставам.
Житейската си роба прекроявам.
Смирен, самотен пилигрим в безкрая -
навеки казвам \"сбогом\" днес на рая.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me