uFeel.me
СЕЗОНИ
Автор: dadi281,  7 май 2011 г. в 11:41 ч.
прочити: 305
Бадеми цъфтят в розово,
небето е синьо.
Отново е пролет.

Облаци като бели коне,
слънчев загар.
Лятото дойде.

Студени капки дъжд,
килим от разноцветни листа.
Есен е.

Самотни стъпки,
пухкав сняг,
когато зима е.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me