uFeel.me
СЕВЕРНА ПРОЛЕТ
Автор: Lidis,  2 април 2011 г. в 18:35 ч.
прочити: 193


Разбудиха ни  лебедите бели
надигнахме глави изпод снега,
снежинките си тръгват остарели
ледът се пука в немощ  и тъга.

Потоците под него  песни са запели,
замаяна от сън изправя се трева.
Поклащат клоните дървета загрубели
и канят в танц  зелените листа.

Високи преспите чела са свели
пред полъха на Пролетта.
Напети облаци са мястото си взели,
дъждец  ръми живот и светлина.

Прелитат врани черни изгладнели
 и за последно къпят се в снега.
При нас са лебедите долетели,
с любов поправят старите гнезда.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me