uFeel.me
Родопа планина
Автор: starkmaster,  13 април 2013 г. в 16:06 ч.
прочити: 170
Вълшебната Родопа! 
Мистичната планина
със спираща дъха дивна красота. 
Пленяваща, задържаща. 
Копнеж за хармония
е лудването по Теб Родопа!
Свети твоето зелено ,
усещане и докосване...
Ухаеш на чисто, прясно,
на гора и ромолещо поточе.
Импресия и мелодия. Ключ за любов!

© Ванко Николов - Starkmaster ®vn
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me