uFeel.me
Прозорец към пролетта
Автор: poli_,  23 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 279
През прозореца аз виждам
буйна, весела река,
която бързо се оттича
към океана на света.
Слънцето на него чука
с топли, весели лъчи,
отварям аз, а на перваза
птички вече са дошли!
Любопитно аз надничам,
а там в далечината,
всичко 6то обичам
израсло в долината!
Тихо, нежно завалява
отново пролетен дъждец
и всичко бързо съживява,
и подухва лек ветрец!
Една тъй нежна хубавица
усмихва се и пее с нежен глас,
вест донася прелетната птица,
пролетта дойде при нас!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me