uFeel.me
Пролетта
Автор: freedom_666,  4 ноември 2008 г. в 21:48 ч.
прочити: 295
Пролетта във мен събужда хиляди слова,
птичките как пеят пак за любовта.
Дърветата разцъфтяват,
а полетта украсяват нашата земя.
Дъждът започва да се сипе,
а слънцето гледа отстрани.
Във този миг прекрасен,
ще се покаже безумна красота.
Тя бе наречена с една думичка,
дъга.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me