uFeel.me
Пролет
Автор: stefyvas,  20 април 2011 г. в 06:36 ч.
прочити: 151

Пролет

Пролетта вече дойде.

Славей започна да ни пей.

своите песни прекрасни.

Над гори и равни поля,

над градове и китни села.

Пее, пее и за миг поспре,

гъделичка моето сърце.

Надвечер песента спира,

в своите крилца я прибира.

Но щом слънчо пак изгрей,

отново песен ще ни запей...


19,04,2011

От Петю от с.Добрич

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me