uFeel.me
Пролет е, усмихнете се, хора!
Автор: kleopatrasv,  20 март 2011 г. в 18:41 ч.
прочити: 255

 

Топъл ромон днес ни подсети 
за нежен полъх от безкрайни ветрове 
и цветът на събуждащото цвете  
отново в мен пак пролетно живее.

 

Галантен изблик от гальовни чувства, 
утайка чиста от пълноводна тишина - 
наслагва пролетно днес да се почувства 
от една дузина хора в замяна.

 

Заваляват звучно радостни настроения, 
птички се връщат щастливо от далечна страна.
Събуждат се тревички отново без обяснения 
и ни канят безгрижно на пролетна серенада. 

 

Достига ни ароматът на първото кокиче, 
ободряват ни цветовете на жълтият минзухар. 
Невероятно свежи са и днес момите, 
набрали теменуги, събудени от знахар. 

 

Бяло  облаче танцува весело отгоре, 
слънцето сънливо се опитва пак да го прободе.
Дъждецът изпробва се да заплаче, а не може, 
вятърът немилостиво капките му ще изяде. 

 

Разпенват се ободряващо днес реките, 
отмиват шумите, останали по брегове.
Колко са кристално чисти водите?!
Колко красиви са планинските хълмове!?

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me