uFeel.me
Пристигна лятото внезапно
Автор: Nanita,  24 юни 2011 г. в 14:23 ч.
прочити: 129
Пристигна лятото. Внезапно.
Затрупа ни с лъчи от морски бриз,
стопи мечтите, отрезви ги
и ги сбъдна, след пореден топъл дъжд.

Напълни бреговете си морето
със блясък от искри солени
и ги раздаде на новодошлите,
вятърът косите им разроши.

Докосна лятото небето,
разнежи го и ни обсеби,
целуна устните ни, като за последно
и ни заля, внезапно и безкрайно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me