uFeel.me
Приспивно
Автор: Laska,  11 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 563
Луната сънена
зад облаче се скри,
небесните свещици
лениво вятър загаси.
Щурчетата замлъкнаха,
утихнаха
и лястовичите гнезда.
Бавно в мрака се приплъзна
и увисна
тишина...

В аромата на липите
някой тихичко запя -
чуй как дъждец
приспивно
заваля...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me