uFeel.me
Прилив
Автор: dgeorgieff,  8 февруари 2009 г. в 13:06 ч.
прочити: 163

Преливат нежности в теб,
сама господар си и роб
на своя метежен въртоп,
където ти нямаш стоп
в моя копнежен галоп. 
Преливат формите в теб
като надутите платна на кораб
където вятъра е белия ми дроб
и аз поднасям ти моя сироп
възседнал долините на твоя гръб.
Не искам да бъда същински циклоп
в твоя прекрасен вертеп.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me