uFeel.me
Прелюдия с море
Автор: Nanita,  5 юли 2011 г. в 12:57 ч.
прочити: 176
Изплело нежни пръски от коприна
морето вятърно в нозете ми шуми,
в ръцете свои бриза летен скрило,
целува жадно плажа, музика звучи.

В косите си от морска пяна
е вплело миди с бисерни сълзи
и с набраздената си мантия до синьо
посреща утрото окъпано в лъчи.

А слънцето капризно се оглежда,
в морето хвърля отблясъци-мечти
и после бавно, бавно пак се ражда,
отпива с шепи от немирните вълни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me